Bedrijfsvoering

Wilt u waarborgen dat uw organisatie altijd de huidige wet- en regelgeving naleeft? Wilt u dit staven en inrichten aan de hand van praktische tools, checklists en stappenplannen? Sdu bedrijfsvoering helpt u verder.

Sdu bedrijfsvoering

Inzicht in de OR

Al duizenden ondernemingsraadsleden gingen u voor en maken gebruik van onze jarenlange expertise met hun vertrouwde partner voor ondernemingsraden, Inzicht in de OR. Onze experts begrijpen dat u als OR-lid het beste wilt voor de werknemers en dat u binnen de wetten en regels hun belangen zo goed mogelijk wilt behartigen. In het recent vernieuwde platform wordt ieder OR thema praktisch besproken en beschikt over een inleiding, inhoudsopgave en verschillende tabbladen. Via deze tabbladen vind je Quickscans, modeldocumenten, wetsartikelen, jurisprudentie en overige relevante en gerelateerde onderwerpen. Heb je een vraag? Maak dan gebruik van onze vraagbaak en onze deskundige adviseurs komen met een passend antwoord.

Ontdek inzicht in de OR

HSE

Het is uw taak om de veiligheid van uw collega’s te handhaven en te blijven verbeteren. Binnen Health Safety Environment is het zaak om makkelijk in te spelen op veranderende omstandigheden en snel aan de slag te kunnen met nieuwe machines of methodes. Met Sdu HSE heeft u toegang tot deskundige informatie met de AI-bladen, praktische tools voor de dagelijkse praktijk en altijd actuele regelgeving, toelichting en commentaar. Niet meer eindeloos zoeken, maar alles in één klik bij de hand. Zo kunt u zaken sneller en efficiënter oppakken. 

Ontdek meer over HSE

Douane

Compliant zijn met douane wet- en regelgeving is een must en de juiste content daarvoor cruciaal. Met In- en Uitvoer bieden wij u één platform met een compleet informatiepakket over de douane, voorzien van onze eigen unieke Nederlandse toelichting en annotatie. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in onder andere invoerrechten, sancties, antidumping, preferentiële regelingen en gebruikstarief en nog veel meer.

Ontdek Douane
Invoer, Uitvoer

Opleidingen & Events bedrijfsvoering

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen bedrijfsvoering door op de blauwe link te klikken.

14e Nationaal Douanecongres

Handhaving in het douanerecht

Op 3 oktober 2019 organiseren wij de alweer 14e editie van het Nationaal Douanecongres. Gedurende deze dag volgt u een informatief plenair programma en maakt u een keuze uit meer dan 25 sessies verspreid over drie ronden. 

De dag wordt anders dan voorgaande edities. We hebben namelijk niet één, maar twee dagvoorzitters: Joep van Deudekom en Rob Urgert (bekend van onder andere ‘De Kwis’). Het belooft dus niet alleen een interessante dag te worden, maar zeker ook een leuke dag.

Datum: 3 oktober 2019

Meer informatie

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Bedrijfsvoering

Sdu biedt voor specialisten binnen bedrijfsvoering een compleet scala aan producten in verschillende segmenten. Voor Inzicht in de OR bestaat dit uit een online platform inclusief handige tools, scans, modellen en alle informatie die een OR-lid nodig heeft om goed voorbereid te werk te gaan. Voor Health Safety Environment (HSE) specialisten biedt Sdu u toegang tot deskundige informatie met bijvoorbeeld de AI-bladen en praktische tools, maar ook toelichting op actuele regelgeving. Binnen In- en Uitvoer biedt Sdu de juiste content voor iedereen die te maken heeft met douanezaken. Eén compleet platform inclusief de juiste content, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen. Alles is met zorg door Sdu bedrijfsvoering samengesteld op basis van uw wensen en behoeften zodat Sdu u altijd verder kan helpen.