Waardevolle bijeenkomsten voor gebruikers VIND Antwoorden

Meld u aan
VIND Antwoorden gebruikersbijeenkomsten
Meld u aan

Dit mag u niet missen!

Na het succes van vorig jaar organiseert Sdu dit najaar opnieuw drie gratis klantendagen. In een middag nemen wij u mee op reis in de tijd. Wij praten u helemaal bij over de ontwikkelingen in het afgelopen jaar. En u kunt meedenken over de toekomst van VIND Antwoorden.

Deze middag is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met collega’s uit andere gemeenten. En natuurlijk met de medewerkers van Sdu, die dagelijks voor u aan SduConnect en de teksten werken.

Werkt u in SduConnect? Of maakt u op een andere manier gebruik van de teksten van de VIND Producten- en Dienstencatalogus (PDC) en/of de VIND Vraag- antwoordcombinaties (VAC’s)?

Workshops

 1. Roadtrip SduConnect
  Wij nemen u mee op onze roadtrip langs verschillende hoogtepunten. Welke veranderingen komen eraan? U krijgt een kijkje in het SduConnect van later. En ook wij zijn nergens zonder uw reviews. Dus kom maar op!
 2. Pakketreis taal en coachen
  Taalbeleving is voor iedereen anders. En toch is duidelijke taal (B1) voor iedereen prettiger om te lezen. Zeker als een tekst jou tot actie moet aanzetten. Hoe zorg je dat een collega (zonder jouw taalgevoel) dit ook inziet?
 3. Gluren bij de buren
  Hoe doen zij dat nou? Een vraag die regelmatig tijdens een adviesgesprek op tafel komt. Aan de hand van stellingen leren we van elkaar.
 4. Mens en robot reizen samen verder
  Chatbots zijn de hype voorbij. In steeds meer bedrijven worden ze ingezet. Ze kunnen ook jouw nieuwe collega worden. Eng? Bedreigend? Nee hoor, mens en chatbot werken prima samen. Wij leggen je uit hoe.

Praktische informatie

•    Dinsdag 5 november - locatie Igluu Utrecht
•    Donderdag 21 november - locatie Igluu Eindhoven

Het programma is van 12.00 uur tot 16.30 uur. We ontvangen u met een lunch. En om 12.45 uur start de plenaire bijeenkomst, gevolgd door de workshops.

 

Kies uw datum en locatie van voorkeur

Over de spreker

Duidelijke taal door schrijfcoach Paula van Gemen
 
Duidelijke taal is dagelijkse kost voor schrijftrainer Paula van Gemen. Met haar bedrijf Tekstmodel.nl geeft ze trainingen in helder en klantgericht schrijven bij bedrijven en overheden.
 
Haar missie is dan ook om iedereen de kracht van helder en klantgericht schrijven te laten ervaren. Niet door trucjes aan te leren. Nee, ze laat je anders denken over taal. Ze laat het je zien, doen en begrijpen, waardoor je niet anders meer wilt.
 
De wereld veranderen kun je nooit alleen. Ook Paula merkte tijdens haar trainingen dat niet altijd iedereen in de organisatie makkelijk meegaat in de verandering. Daarom traint ze ook de trainers, de ambassadeurs en de taalfanaten om hun collega’s op een fijne manier mee te krijgen.
 
Nieuwsgierig naar de tips van Paula? Meld u aan
Paula van Gemen - Tekstmodel.nl

Feedback van deelnemers klantdagen 2018

 • “Een laagdrempelige bijeenkomst waarbij goed naar de deelnemers wordt geluisterd. Je neemt écht bruikbare tips mee naar huis.”
 • "Het was een leuke en leerzame dag. Fijne sfeer."
 • "De workshops waren informatief en leuk om te volgen. Goed om met collega's te kunnen sparren over de ontwikkelingen en werkwijzen."
 • "De waan van de dag, wie kent het niet? Veel tijd om stil te staan bij verdieping en verkenning hebben (of nemen) we meestal niet. Het delen van ervaringen met experts en andere gebruikers vind ik heel inspirerend!"

Contact

telefoon

Wilt u meer weten over VIND Antwoorden of een afspraak maken?

Bel naar Sdu klantenservice: 070-3789880 of mail naar helpdeskvind@sdu.nl.