VIND Video: interactieve video's op uw eigen gemeente website

Gratis demo VIND Video
Vind Video, sdu, gemeenten
Gratis demo VIND Video

Wilt u meer tevreden klanten? Vindt u het belangrijk dat de inwoners van uw gemeente nóg sneller een antwoord krijgen op hun vragen? Zonder uw KCC meer te belasten?

Wij begrijpen dat u als gemeente enkele belangrijke vereisten heeft met betrekking tot het aanbieden van video’s op uw website. Zo moet de inhoud toegankelijk zijn, de teksten dienen juridisch correct te zijn en up-to-date worden gehouden. Dat alles ook nog graag in uw eigen huisstijl zodat het herkenbaar is.

Sdu biedt de oplossing: VIND Video. Uw producten voor burgerzaken en het sociaal domein in een toegankelijke en interactieve videovorm op uw eigen website. De onderwerpen van de video’s zijn voor alle gemeenten van toepassing. Zoals het aanvragen van een paspoort, het doorgeven van een verhuizing of de WOZ-beschikking.

Whitepaper: de 5 grootste valkuilen van toegankelijke video's

Interactieve video is een uitstekend middel om in te zetten bij het uitleggen van complexe zaken of processen. Maar waarom maken lokale overheden nog nauwelijks gebruik van video voor hun dienstverlening?

Het maken van een interactieve video hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, als u maar rekening houdt met een aantal valkuilen. Wij hebben er vast 5 op een rij gezet. 
 

Lees de whitepaper
 

Whitepaper toegankelijke video

Bekijk hoe VIND Video werkt

VIND Video neemt u het werk uit handen zodat u uw doelstellingen kunt behalen. Met het aanbieden van de video voorziet u inwoners van een extra kanaal waarmee zij snel verder geholpen zijn. Daarnaast leidt de inzet van interactieve video tot:

  • een hogere klanttevredenheid;
  • een afname van het aantal telefoontjes;
  • kostenbesparingen.
Vraag gratis demo aan

De voordelen van VIND Video

  • U kunt de video’s aanpassen naar uw eigen huisstijl.
  • De video’s voldoen aan de toegankelijkheidsrichtlijnen.
  • De inhoud is altijd up-to-date volgens de laatste wetswijzigingen.
  • Wij monitoren de statistieken voor optimalisatie van de video’s.

Ervaringen met VIND Video

Visuele informatie wordt veel sneller opgenomen dan geschreven tekst. Bovendien past het perfect in deze tijd waarin iedereen druk is, alles snel moet en kanalen als YouTube leidend zijn. Een gegeven dat Sdu op een slimme manier toepast in VIND Video, instructiefilmpjes over gemeentelijke producten. Gemeente Oosterhout doet mee aan een proef over het aanvragen van paspoorten en ID-kaarten.

De eerste ervaringen op een rijtje.
 

VIND VIDEO Ervaring foto 600x400

Contact VIND producten

telefoon

Wilt u meer weten over VIND Video of een afspraak maken?

Bel naar Sdu klantenservice: 070-378 98 80 of mail naar helpdeskvind@sdu.nl.