Douane

Met Sdu Douane bent u als douaneprofessional aan het juiste adres. Zo bieden wij diverse producten voor import en export, altijd voorzien van de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van douane.

Man met helm

Gratis downloads over douane

Altijd op de hoogte willen zijn van de meest relevante onderwerpen op het gebied van douane en in- en uitvoer? Speciaal voor u als expert biedt Sdu verschillende gratis downloads. Zo bent u altijd op de hoogte. 

Klik op de titel van de download, vul het formulier in en u ontvangt de gratis whitepaper of checklist per e-mail.

checklist in en uitvoer

Blogs

Man op terrein

Blogs van Sdu Douane

Bij Sdu Douane hebben we kennis in huis over verschillende onderwerpen betreft import en export. Zo schrijven we maandelijks een blog over een onderwerp waar we vaak vragen over krijgen of die erg actueel zijn. Voorbeelden hiervan zijn blogs over aandacht bij export control en het correct toepassen van de wetgeving als het gaat om dual-use goederen, maar ook onderwerpen zoals waar u op moet letten bij douaneaangifte.

Lees alle blogs

Lekker hoor, die wijn uit Italië!

De 90 liter wijn die we vanuit Italië mogen meenemen is leuk, maar bij lange na niet voldoende als het aan jou ligt. Hoe moet je het importeren van wijn uit een EU-land nu aanpakken?

Lees meer

Dual-use goederen; ja of nee? Weet wat u exporteert!

Er wordt gelukkig steeds meer aandacht besteed aan export control en het correct toepassen van de wetgeving als het gaat om dual-use goederen. Echter worden hier... 

Lees meer

Klantverhaal: Heel veel gemak en tijdwinst met In- en Uitvoer

Driessen United Blenders (DUB) uit Deurne is een logistieke dienstverlener voor vaste en vloeibare producten. Hiervoor doen ze ook de handling en opslag. Dit doen ze...

Lees meer

Opleidingen & Events douane

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen douane door op de blauwe link te klikken.

14e editie Nationaal Douanecongres

Donderdag 3 oktober 2019 staat de 14e editie van het Nationaal Douanecongres gepland. Sprekers van diverse organisaties vertellen over de laatste ontwikkelingen in de Brexit-onderhandelingen, de afhandeling van e-commercegoederen en oplossingen voor de naderende douaneproblematiek door de Brexit.

Startdatum: 3 oktober 2019

Meer informatie

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Douane

Met Sdu Douane ben u als douaneprofessional aan het juiste adres. Zo bieden wij diverse producten voor import en export, altijd voorzien van de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van douane. Bijvoorbeeld voor het snel en correct classificeren van goederen. Sdu Douane biedt u een scala aan diverse producten. Zo bent u altijd en overal op de hoogte van de laatste wijzigingen in onder andere invoerrechten, sancties, antidumping, preferentiële regelingen en gebruikstarief.