Maak kennis met onze LightSpeed start-ups, Salacia Solutions en Govin

Maak kennis met onze LightSpeed start-ups, Salacia Solutions en Govin
11 juli 2024

Lefebvre Sarrut organiseert sinds 2021 het LightSpeed Accelerator programma en stimuleert hiermee innovatie en ontwikkeling. Het programma helpt juridische tech-startups om te groeien, met name op het gebied van AI, ESG en juridische oplossingen voor de zakelijke markt. Dit jaar doen er twee geweldige Nederlandse start-ups mee, Salacia Solutions en Govin. 

Salacia Solutions

Deze Nederlandse startup biedt innovatieve ESG-rapportage software. Zo ben je er zeker van dat het rapporteren nauwkeurig en betrouwbaar gebeurt! Het vergemakkelijkt het beheer van de duurzaamheidsdoelstellingen binnen de organisatie. Eigenaar Kees Kerstens legt het verder uit. 

Govin

Govin is een zakelijk platform voor dé nieuwe manier van bedrijfs- en entiteitsbeheer. Door alle taken te centraliseren en te werken met gebruiksvriendelijke workflows komen alle gegevens, uit de vele systemen waarmee organisaties werken, op één veilige en betrouwbare locatie. Mede-oprichter Tony Nguyen vertelt je er meer over. 

Houd onze blog goed in de gaten, binnenkort lees je diepte-interviews met Kees en Tony. En dan leer je ook dé tips die zij hebben voor start-ups.