Insolventierecht

Bij Sdu vindt de insolventierecht advocaat alle benodigde informatie, vakliteratuur en praktijkoplossingen om klanten te ondersteunen die financieel in zwaar weer terecht zijn gekomen.

Header Sdu insolventierecht
Naar de webshop

Bij Sdu vindt u alles op het gebied van insolventierecht. Maak kennis met OpMaat. Dit online platform bevat jurisprudentie, actuele wet- en regelgeving en het laatste nieuws. Uw vakkennis houdt u gemakkelijk op peil met onze diverse opleidingen. Daarnaast biedt Sdu een aantal veel gebruikte en gewaardeerde titels vakliteratuur. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Sdu!

 

Events & opleidingen binnen financieel-, insolventie- en ondernemingsrecht

Bekijk hier het overzicht van onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen financieel-, insolventie- en ondernemingsrecht.

Uitgelicht: Driedaagse Verdiepingscursus Financiering & Zekerheden

1 november 2019: Tijdens drie middagen krijgt u van een expert in deze materie een goed en helder beeld van alle belangrijke (juridische) aspecten rondom financiering en zekerheden. Na het volgen van deze cursus bent u volledig op de hoogte van het complete financieringstraject en weet u valkuilen te vermijden. De cursus is zeer praktisch van aard waardoor u de opgedane kennis meteen kunt toepassen in de praktijk. 

Meld u nu aan

Meer informatie over insolventierecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van insolventierecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Sdu Solventierecht

Insolventierecht

Het insolventierecht omhelst alle regels voor het financieel onvermogen van ondernemingen en particulieren en heeft raakvlakken met ondernemingsrecht en financieelrecht. Als insolventierechtadvocaat is het van groot belang dat u van alle wet- en regelgeving op de hoogte bent en blijft zodat u uw klant zo goed mogelijk kunt adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden die het insolventierecht biedt.

Sdu biedt daarom een uitgebreid pakket aan producten en content die u ondersteunen bij uw rechtspraktijk. Wij zorgen dat u altijd op de hoogte bent van nieuws, relevante jurisprudentie, de laatste wet- en regelgeving en uitgebreide commentaren met betrekking tot het insolventierecht.