Ondernemingsrecht

Dit rechtsgebied, dat ook wel gezien wordt als onderdeel van het handelsrecht, is continu in beweging wat ervoor zorgt dat u scherp moet zijn om bij te blijven. Sdu biedt de ondernemingsrechtsadvocaat en -jurist de juiste bronnen om op de hoogte te blijven.

lezende man
Direct naar de webshop

Bij Sdu vindt u alles op het gebied van onderneming en recht. Maak kennis met OpMaat. Dit online platform bevat jurisprudentie, actuele wet- en regelgeving en het laatste nieuws. Uw vakkennis houdt u gemakkelijk op peil met onze diverse opleidingen. Daarnaast biedt Sdu een aantal veel gebruikte en gewaardeerde titels vakliteratuur. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Sdu!

Uitgelicht: Studieweek Ondernemingsrecht Curaçao

maandag 7 oktober 2019

De studieweek ondernemingsrecht wordt verzorgd door de zeer ervaren docent en expert in het ondernemingsrecht prof. mr. Kid Schwarz. Iedere dag zal hij van de vermelde onderwerpen in het programma de theorie behandelen en die ook toepassen aan de hand van concrete casussen. De perfecte combinatie om het ondernemings(proces)recht volledig in de vingers te krijgen. 

Na het volgen van deze studieweek bent u weer helemaal bij en heeft u tegelijk uw 20 studiepunten voor 2019 gehaald. 

20 NOvA | 20 KNB

Meld u nu aan

Meer informatie over ondernemingsrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van ondernemingsrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
vrouw achter laptop

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht en houdt zich bezig met rechtspersonen, toegespitst op bedrijven met winstoogmerk. Dit rechtsgebied dat constant in beweging is gaat voornamelijk over de economische en organisatorische facetten van ondernemingen; juridische aspecten van financiering, risicomanagement, reorganisaties en strategie.

Bij Sdu vindt u veel gebruikte en gewaardeerde vakliteratuur met alle belangrijke uitspraken van de Hoge Raad, gerechtshoven, rechtbanken en kantongerechten op het gebied van onderneming en recht. Zo blijft u op de hoogte van alles wat er gebeurd in en rondom het ondernemingsrecht.